👈 فروشگاه فایل 👉

صدف های دو کپه ای پخته و خام

ارتباط با ما

... دانلود ...

نمونه

پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندی در هوای معین با غلظت بالای دی اکسیدکربن در مخلوط گاز، افزایش می یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی گراد) در هوا، VP و MAP را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده در هوا، افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.

👇محصولات تصادفی👇

مقاله آموزشی زندگی نامه دكتر پرویز شهریاری کمپرسور طراحی شده در سالیدورک و کتیا آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی اکسیر در سال 81 تاثیر فقر اقتصادی و عوامل آموزشی بر افت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه یزد مبانی نظری سیستم حسابداری در ایران، بازار سرمایه نوپای ایران،نسبت های مالی، شاخص های مالی ارزیابی عملکرد شرکت، صورت های مالی و نسبت های مالی